Reacties en ervaringen van onze gasten

Hier leest u enkele reacties en ervaringen van enkele gasten van Vino Vidi Vici.

Supermooie manier om allerlei (verrassende) wijnen te proeven met heerlijke hapjes. Goed verzorgt, fijne ambience. Voor herhaling vatbaar.

25 september 2017

Fabienne Wijckmans uit Maastricht

Zin in een lekker wijnproef avondje met een uitgebreid assortiment in een uniek concept?!, dan moet u dit zaak je zeker eens proberen, de samenstelling wijnen zijn zeer uiteen lopend en toch zeer verschillend van elkaar, kortom omschreven is dit een zaak waar veel passie en liefde in zit,en dit merk je ook aan de hand van de wijn keuzes,een aanrader voor zo wel jong als oud en zeker niet prijzig! Bedankt voor het gezellig avondje en tot binnenkort!

 

27 november 2016

Travelbirdleroy

Wijn proeven via een soort creditcard die je kan opladen naar keuze. Wijnen uit alle windstreken, zelf uit te kiezen en indien gewenst aan te kopen. De wijntjes zijn niet de grote hoogvliegers maar best aangenaam en dat vertaald zich ook in de prijs. Best gezellig om te vertoeven en héél leuk om op deze manier wijntjes te proeven. En nog een aanrader voor als je er in de wintermaanden langs komt: de witte glühwein is echt super lekker!!!

 

22 december 2016

Karine C.

Wij waren er op zondag namiddag, heerlijke wijnen geproefd, goed betaalbare wijnen die worden per doos thuis bezorgd. Nu hebben wij enkel witte en rosé geproefd, en gelijke een bestelling gedaan, waar je je niet verplicht door voelt. Ook de hapjes die erbij weren geserveerd waren erg lekker. In het najaar gaan wij beslist terug voor de rode wijnen. Gastheer is sympathiek en legt alles goed rustig uit.
Een AANRADER……..

31 juli 2017

 

Kep & Marlies uit Landgraaf

 

Het is altijd een leuke avond bij Vino Vidi Vici. De eigenaar legt goed uit wat de bedoeling is en vindt het ook leuk om je vragen te beantwoorden. Hij zorgt voor heerlijke hapjes en er is ook altijd wel een fles wijn die je mee naar huis wilt nemen.

januari 2017

Audrey Janssen uit Parkstad

In plaats van een bierbrouwerij te bezoeken, hebben we ervoor gekozen om verschillende wijnen te proeven in het centrum van Valkenburg. Voor een leuk bedrag mag je 10 (of eventueel meer) wijnen proeven en krijg je nog een stokbroodje met kaasplankje toe. De eigenaar is heel relaxed en totaal niet opdringerig, wat we erg prettig vonden. Je kan de geproefde wijnen met korting kopen, maar ik voelde me zeker niet verplicht.

Augustus, 2015

DK uit Hendrik-Ido-Ambacht

 

Het was de tweede keer dat ik te gast was bij Vino Vidi Vici.
Fantastische ambiance, kundig en vriendelijk personeel, en een heel leuke manier om wijn te proeven en te ontdekken. ook de orginele prijs-kwaliteit is dik in orde. Ik ben van plan om binnenkort een personeelsuitje te organiseren, om ook mijn collega’s kennis te laten maken….
Mocht je ook gaan…. laat je verrassen door de witte wijn uit Moldavie.
Tim, bedankt!

September 2015

Jeroen van Ruiten uit Sittard-Geleen

Fantastic idea, 25 wines to taste at 50cents per taster, also had food menu to Compliment the wines. There was only 2 of us (&2dogs) in our group & we had wine only, but we happily watched other couples & a group of 4 in their early 20s enjoying the wines & a platter of cheese, meat & bread to accompany it. It’s a very sociable & enjoyable few hours, spent with a group of friends.
Augustus, 2015

Annette M. from Stockton-on-Tees, Verenigd Koninkrijk